© 2010 Denimfleur

Home.
Over ons.
Foto's.
Producten.
Links.
Contact.
Home.
Over ons.
Foto's.
Producten.
Links.
Contact.

Disclaimer

Disclaimer
Disclaimer

Overname van informatie van de website van Denimfleur is alleen toegestaan met correcte bronvermelding. Denimfleur heeft niet de bedoeling inbreuk te plegen op de copyrights van derden. Wanneer een derde meent dat inbreuk op zijn copyright wordt gemaakt, wordt hij verzocht zo spoedig mogelijk contact met Denimfleur op te nemen.

Aansprakelijkheid
Denimfleur streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct en betrouwbaar is. Denimfleur wijst echter elke vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via de website weergegeven informatie. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie die op de website wordt weergegeven en ieder gebruik van de website geschiedt voor eigen risico.

Virussen
Denimfleur kan niet garanderen dat de informatie dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

E-mail
Informatie verzonden via e-mail vanuit Denimfleur is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke en/of privacy gevoelig zijn. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding, en/of verstrekking van deze informatie aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van de afzender, is niet toegestaan. De afzender staat niet in voor de juiste overbrenging van het e-mail bericht, noch voor tijdige ontvangst daarvan.

 

7-05-2010