© 2010 Denimfleur

Home.
Over ons.
Foto's.
Producten.
Links.
Contact.
Home.
Over ons.
Foto's.
Producten.
Links.
Contact.

Disclaimer

Disclaimer
Over ons
Keurmerken

Denimfleur is een jaarrond pluischrysanten kwekerij. Onder jaarrond wordt verstaan, het leveren van pluischrysanten in alle periodes van het jaar.

 

Het bedrijf is opgestart in 1999 en heeft als doel het telen van een kwaliteitsproduct. In 2003 is een geheel nieuwe productiefaciliteit gebouwd afgestemd op het telen van pluischrysanten. Via een uitbreiding van de bestaande kas zijn we in 2005 uitgegroeid naar drie hectare glas. De kas is geheel groenlabel gecertificeerd. Dit houdt in dat er aan strenge milieu-eisen wordt voldaan. Hiervan getuigt eveneens het mps-certificaat.

 

Om tot een kwalitatief goed product te komen wordt in de kas gebruik gemaakt van de nieuwste technieken gerelateerd aan pluischrysanten. Zo is de kas voorzien van assimilatiebelichting (6000 lux). Er is een wkk-installatie voor het opwekken van stroom. Voor het productieproces zijn de nieuwste machines aangeschaft zoals de spuitrobot, plantrobot en de oogstverwerkingsmachine. Al deze investeringen zijn gedaan om een hoog kwalitatief product te produceren.

 

Afzet

Denimfleur produceert jaarlijks 7 miljoen pluischrysanten verdeeld over 50 % Anastasia wit en 50 % Anastasia Sunny. Ruim 60 % wordt verkocht via de veiling FloraHolland, de overige 40 % wordt verkocht via contracten aan handelaren. De meeste producten vinden hun weg naar Rusland of naar Engelse bloemisten. Bij Denimfleur staan de wensen van de klant voorop. Dit betekent dat wanneer de klant speciale wensen heeft, betreffende bestellingen, dan zorgt Denimfleur ervoor om aan deze wensen te voldoen. Dit gebeurt vaak met verschillende soorten hoezen of dozen zodat handelaren makkelijker de bloemen kunnen transporteren.

 

Denimfleur heeft het MPS-keurmerk. MPS heeft als doel de milieubelasting door de tuinbouw te verlagen.